Suomalainen ja ruotsalainen musiikkiperinne yhdistyvät Laitakaupungin orkesterin ja Petri Kivimäen yhteiskonsertissa. Vuonna 2023 ensimmäisen kerran yhdessä esiintynyt kokoonpano jatkaa yhteistyötään kesäkuussa 2024 esiintymällä Ruotsissa. Orkesteri esiintyy perjantaina 28.6. Storumandagarna-tapahtumassa ja lauantaina 29.6. Lyckselen Hedlundgårdenissa klo 14.

Petri Kivimäki on nurmolaislähtöinen ja nykyisin Ruotsissa ammattimuusikkona vaikuttava saksofonisti. Konsertin ohjelmistossa kuullaan sävyjä Etelä-Pohjanmaan sekä Ruotsin Västerbottenin alueiden kansanmusiikista, mutta yhtyeen jäsenten taustat linkittävät musiikin vahvasti tähän päivään.

Konsertissa kuultavia kappaleita yhdistävät joko kansanmusiikkilähteet tai vahvat perinnemusiikkivaikutteet. Yhtyeen jäsenten monipuoliset taustat rytmimusiikin eri osa-alueilla vievät kuitenkin erilaisten musiikkityylien fuusioon, jossa on kuultavissa vaikutteita esimerkiksi jazz- ja rockmusiikista. Yhtyeen eri jäsenten improvisoidut soolot ovat olennainen osa musisointia.