Emilia saa marsun puremasta SUPERvoimia – kulttuurialakoulu kutsuu taas, tervetuloa!

Emilia, Simo ja Rasva-Antero eivät ole aina olleet ystäviä, Rasva-Antero kun on oikea kiusanhenki. Ystävyys voi kaikesta huolimatta syntyä ja kaverukset ovatkin valmistelleet vauhdikkaan Supermarsu-esityksen.

Joskus pienet teot toisen hyväksi saavat aikaan supersankarillisia mittasuhteita.

Apua tarvitsevat myös näytelmän aikuiset: Emilian vanhainkodissa työskentelevä äiti sekä opettaja Seija, jonka työuupumus on pistänyt laulamaan ti-ti-tyytä. Kaverikolmikko näyttelee kaikki aikuistenkin roolit, usein hieman pipo vinossa.

Verstas-näyttämöllä nähtävä Supermarsu-näytelmä on suunnattu 6–12-vuotiaille lapsille. Se pohjautuu Paula Norosen Supermarsu lentää Intiaan -kirjaan. Esityksen äänimaailman on Sami Silénin säveltämä, näyttelijöiden livenä soittama ja laulama musiikki. Tyylilajit vaihtelevat hip hopista kansanmusiikkiin ja instrumentit kitarasta pulpetin kannen rummuttamiseen.

Supermarsu-musiikkinäytelmä sai ensi-iltansa Seinäjoen kaupunginteatterin Verstas-näyttämöllä helmikuussa 2021. Nyt se palaa samalle näyttämölle kahden esityksen ajaksi lauantaina 27. lokakuuta. 45-minuutin mittaiset näytökset alkavat kello 13.15 ja kello 15. Lisätietoja: https://seinajoenkaupunginteatteri.fi/ohjelmisto/supermarsu/

Näytelmä nähdään myös Teatteri Lapualla lauantaina 6.11. klo 13 ja 15. (Klo 13 näytös on MLL:n tilausnäytös). Liput ovelta 10/7 € ja ennakkoon museokauppa Harmoniasta Lapualta.

Esityksen kantava teema on ystävyys ja toisten kunnioittaminen.
– Epari, 17.2.2021

Teatterikaravaani on kahden seinäjokelaisen kulttuuritoimijan, Kulttuuriyhdistys KoHon ja Laitakaupungin orkesterin yhteisprojekti, joka sai vuonna 2019 Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Pohjanmaan rahaston kolmivuotisen kärkihankerahoituksen.