18.-20.6.2021

Henkilökohtainen taide-elämys kotipihallasi

Haluaisitko juuri sinun yhteisöllesi, perheellesi tai vaikka lähisuvullesi luodun ainutkertaisen live-esityksen? Esityksen, jonka voit kokea omalla pihamaallasi tai muussa merkityksellisessä ulkotilassa Seinäjoella tai sen lähialueella. Laitakaupungin orkesteri ja tanssitaiteilija Hanna Korhonen ovat valmiita kuuntelemaan ajatuksiasi siitä, minkälaisen ja mistä aiheista haluatte nähdä, kuulla ja kokea pienimuotoisen, henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen taide-elämyksen!

Miten voi hakea mukaan?

Kerro meille, miksi juuri te haluatte musiikkia ja tanssia sisältävän esityksen, ja missä ulkotilassa Seinäjoella tai sen lähialueella haluaisitte taiteilijoidemme sen esittävän! Kerro myös, ketä haluat kutsua katsomaan esitystä ja miksi. Ehdotuksen ei tarvitse olla pitkä, vain muutama lause riittää.

Lähetä ehdotus osoitteeseen laitakaupunginorkesteri@gmail.com su 6.6.2021 mennessä. Käymme ehdotukset läpi ja otamme heti seuraavalla viikolla yhteyttä kahteen ehdotuksen lähettäneeseen tahoon.

Valittujen kanssa pohdimme etäyhteyksien avulla, millaisen esityksen juuri te haluatte kokea. Luomme esityksen teidän antamienne toiveiden/aiheiden/materiaalien pohjalta. Tämä voi olla esimerkiksi muisto, valokuva, musiikkikappale, tekstikatkelma tai vaikkapa postikortti.

Esitykset tapahtuvat aikavälillä pe-su 18.-20.6.2021. Saatte kutsua paikalle haluamanne ihmiset koronaturvallisuus ja vallitsevat rajoitukset kuitenkin huomioiden.

Pienoisteokset eivät maksa mitään. Vastineeksi esityksestä pyydämme teitä kuitenkin kirjoittamaan siitä lyhyen tekstin, joka julkaistaan anonyymisti LKOn ja Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen somekanavissa/verkkosivuilla. Kirjoituksen yhteyteen liitetään myös kuvia ja/tai videoita esityksestä.

Pienoisteosten taiteilijoina toimivat Laitakaupungin orkesterin Charlotta Hagfors, Piia Kleemola, Teemu Vuorela ja Petri Välimäki sekä tanssitaiteilija Hanna Korhonen. Produktio toteutetaan yhteystyössä Pohjanmaan tanssin aluekeskuksen kanssa.

Lisätietoja:

laitakaupunginorkesteri@gmail.com tai p. 045 7834 8665 / Tuottaja Elina Sipilä