17.1.2020 Ensiesitys Alavudella Tervanallen päiväkodissa

Kulttuuriyhdistys KoHon ja Laitakaupungin orkesterin yhteenliittymän, Teatterikaravaanin, ensimmäinen yhteisproduktio on Timo Parvelan kirjasta dramatisoitu Maukka ja Väykkä -musiikkiteatteriesitys.

Teatterikaravaani kiertää maakuntaa yhteensä kahdenkymmenenviiden esityksen voimin muun muassa Alavudella, Lapualla, Kauhavalla, Kauhajoella, Kuortaneella, Lappajärvellä, Soinilla sekä Alajärvellä. Keväällä Maukka ja Väykkä nähdään Eskarifestarien yhteydessä Ilmajoella, Kurikassa ja Jalasjärvellä. Seinäjoella Maukka ja Väykkä esiintyy uudessa Kalevan Navetan esitystilassa, jossa kaikille avoimet iltaesitykset ovat 13. ja 14.5.2020 klo 18:00. Liput ovat myynnissä: Netticket.fi

Kissan ja koiran välisestä ystävyydestä kertova kujeileva esitys on täynnä leikkiä, suuria tunteita ja kiehtovia lauluja. Haaveileva ja taiteellinen Maukka, sekä käytännöllinen ja työteliäs Väykkä seikkailevat jalkapalloilun, suurten laulukilpailujen ja tanttimetsän merkeissä.

Arki ei todellakaan suju aina sopuisasti, koska kissa ja koira ovat kovin erilaisia. Vastakohdat kuitenkin täydentävät toisiaan ja lopulta he onnistuvat löytämään yhteisen sävelen. Menoa mukana säestämässä ovat myös naapuruston Kana von Got ja Ankka Kvakström.

Maukka ja Väykkä on ensimmäinen produktio Kulttuuriyhdistys KoHon ja Laitakaupungin orkesterin yhteistyöstä, jota Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahasto on tukenut kolmivuotisella hankkeella. Teatterikaravaanin esitykset suunnataan vuosittain eri alueille ja eri-ikäisille lapsille. Tavoitteena on kiertää kolmessa vuodessa kaikki alueen kunnat laadukkaalla lapsille ja nuorille suunnatulla musiikkiteatterilla.